Всі інгредієнти для приготування тіста повині мати кімнатну температуру. Борошно просіяти. За допомогою хлібопічки або кухоного комбайну з дріжджів, борошна, солі, цукру, води та молока замісити тісто. Готове тісто викласти у глибоку миску змащену олією, накрити полотняним рушником і залишити на годину у теплому місці без протягів, аби підійшло. Потім тісто перенести на присипану борошном дошку і сформувати або хліб, або булочки. У мене сьогодні батони з надрізами у вигляді колоска. Для цього я розділила тісто на три частини.
З кожної частини сформувала продовгуваті багети, виклала їх на вистелену пергаментом форму і гострими ножницями зробила надрізи (див.,як на фото). Залишити в теплому місці, ще на 15-20 хвилин.
Комментарии
следить за комментариямиЯк гарно!!!
дякую, і смачно)
Какой же вкусный хлебушек! Захотелось попробовать
дякую)
Дайте 5 штук с собою!!
Красиві такі!!! согодні спечу!
Я аж відчула аромат хліба! Дуже гарні!