richinna (Inna Mazur)

1 место в рейтинге Шеф-поваров 77,916.80

Закуска з баклажанів та кабачків

25 Августа 2016
Автор: richinna
 Закуска з баклажанів та кабачків
Смачна і пікантна закуска з баклажанів і кабачків, сподобається всім, як в якості закуски, гарніру до м'яса чи на бутерброд з маслом. 
Для тих хто не любить баклажани,які в цій закусці дуже схожі на смачні мариновані гриби,пропоную замаринувати кабачки.

читать дальше >

Курячі сердечка та печінка на мангалі

25 Августа 2016
Автор: richinna
Курячі сердечка та печінка на мангалі
Літо майже закінчується, скоро і сезон пікніків закінчиться,тому ділюся рецептом курячих сердечок і курячої печінки приготовленої на мангалі в "подвійній" сітці, т.т. в жировій свинній та металевій для грилю)))

читать дальше >

Швидкий лаваш з сиром

24 Августа 2016
Автор: richinna
Швидкий лаваш з сиром
Смачний та швидкий лаваш з сиром і зеленню, який готується за лічені хвилини, як в духовці так і під грилем чи на мангалі. 
Смакує такий лаваш з сиром і до пива, і до шашлику, і до овочів -гриль, салатів і просто,як смачний перекус.  
І не потрібно морочитися з приводу гарного загортання начинки в лаваш, все швидко та просто до неподобства і смачно до непристойності)))

читать дальше >

Томати по-італійськи

24 Августа 2016
Автор: richinna
Томати по-італійськи
Помідори у власному соці добре підходять для приготування взимку: піци, соусів до пасти та піци, овочевих рагу, заправок, салатів і т.д. 
Італійські помідори коштують недешево,тому пропоную рецепт приготування томатів у власному соці по-італійськи в домашніх умовах.

читать дальше >

Лечо " Глобус"

21 Августа 2016
Автор: richinna
Лечо \
Цей рецепт лечо під назвою "Глобус" я привезла із Закарпаття.
Лечо в Радянські часи було одним з улюблених видів овочевих консервів. Фірма «Глобус» поставляла в СРСР відмінне лечо. Ці консерви дуже часто були присутні в продуктових замовленнях багатьох підприємств,які видавали,зазвичай перед святами, і блюдо з лечо ставили на святковий стіл. 
Приготоване за цим рецептом, лечо дуже схоже на той знаменитий угорський продукт. 
Крім холодної закуски, лечо можна додавати в борщ, тушковане м'ясо, соуси та інші страви. 

читать дальше >

РЕЦЕПТЫ ПОВАРА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014