Картопляні корзинки

Автор: Мамуся 26 Апреля 2013
Картопляні корзинки

Корзинки з грибочками - підійдуть як на кожен день, так і  до святкового столу.

  • Картопля - 7-8 шт.
  • Крупа манна ТМ "Жменька" - 1/3 склянки.
  • Гриби - 300 г.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Морква - 1 шт.
  • Сіль - 0,5 ст.л.
  • Олія - для смаження.
  • Зелень

Підготуємо картоплю

Відваримо її

Підготуємо гриби (у мене були консервовані)

Злегка підсмажимо гриби з цибулею.

 

Підготовимо крупу манну ТМ  "Жменька".

З картоплі зціджуємо воду, додаємо крупу манну ТМ "Жменька" і накриваємо каструлю кришкою і так залишаємо на декілька хвилин, щоб манна крупа увібрала всю зайву воду. Потім товчемо картоплю

Із нашої картоплянно-манної маси робимо корзинки і наповнюємо начинкою, все присолюємо і відправляємо до духовки

Підсмажимо моркву і за декілька хвилин до того, як будуть готові наші корзинки, покладемо її поверх грибів. Потримаємо наші корзинки ще декілька хвилин у духовці і все готово.

СМАЧНОГО!

45

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Оляz 17 Апреля 2014
# 0

нужно попробовать

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014