Як приготувати:
1. Гарбуз і яблука натерти на грубій терці.
2. Перемішати яйця із борошном та розпушувачем, додати цукор і сіль за смаком, влити кефір і знов перемішати.
3. Додати в тісто натертий гарбуз із яблуками. Добре перемішати.
4. Смажити на олії як звичайні оладки.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиОт би хоча б ще за 1-2 фото![](/img/smiles/girl_smile.gif)
![](/img/smiles/girl_smile.gif)
![](/img/smiles/girl_smile.gif)
Шеф-повар сайт покрокових рецептів, пам'ятайте про це друзі
Такі рецепти ми не публікуємо на головній сторінці
Буду готувати їх знов , зроблю покрокові![](/img/smiles/girl_blush.gif)
Дякую! Додавайте у коментарях![](/img/smiles/girl_smile.gif)
Ок