Порційні сирники з шоколадною крихтою

Автор: LesKra 5 Февраля 2012
Порційні сирники з шоколадною крихтою

Я дуже люблю сирники в будь-якому вигляді. Не ті сирники, що  смажаться на  пательні, а ті, що з духовки. Сирники- пляцки. Особливістю сьогоднішніх є те, що їх можна подавати порційно — не треба нічого різати. Кожен отримує смачну порцію ніжного сирника з цитрусовим смаком, шоколадною крихтою і гарною порцією шоколадної глазурі зверху.  І роботи зовсім мало! А ще їх виходить дуже багато!

ПРОДУКТИ:

  • сир молочнокислий — 450 г
  • сметана — 1/2 склянки в сир і 3 ст. ложки в шоколадну глазур
  • цукор — 1/2 склянки
  • сіль — 1 щіпка
  • шоколадне печиво з прошарком крему всередині — 360 г
  • мандарин — 1 шт
  • чорний шоколад — 100 г - для глазурі


Сир збити з цукром, сметаною, соком і цедрою мандарину, сіллю, яйцями.

 


На дно застелених паперовими вкладками форм викласти шоколадне печиво. Зверху — сирну масу.

 


 Для сирної маси треба вмішати в збитий сир 4-5 покришених шоколадних печив:

 


Викладати масу треба на усю висоту форми, бо вона не підросте, ба навіть трохи зменшиться за рахунок того, що сирна маса при випічці трохи зайде в проміжки між формою і нижнім печивом.

 


Випікати 25 хвилин при 180*С. Охолодити мінімум 4 години, а найкраще — усю ніч. Сирники в процесі охолодження «дозріють», набудуть зовсім іншої текстури, ніж свіжоспечені.

 


Охолоджені сирники зверху покрити шоколадною глазуррю і прикрасити за бажанням.

Смачного!

 

130

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
оксаNa 5 Февраля 2012
# 0

очень красиво и изысканно Радует и то, что рецепт совсем несложный и даже бюджетный

Спасибо большое

LesKra 5 Февраля 2012
# 0

На здоров"я готуйте! Ще добре, що цих сирників виходить пристойно багато! Є за чим ходити в холодильник досить довгий час 

Розовая Вата (MamaMarket) 5 Февраля 2012
# 0

Просто неперевершено!

 

LesKra 5 Февраля 2012
# 0

Татьянушка 6 Февраля 2012
# 0

Обожаю творожные десерты!

LesKra 6 Февраля 2012
# 0

Я еж дуже усе сирне люблю 

Donnaroza 6 Февраля 2012
# 0

Сырники не люблю, но это просто чудо, сырниками не назовёшь. Изысканный десерт, вот моё мнение! Приготовлю обязательно в ближайшее время

LesKra 6 Февраля 2012
# 0

З нетерпінням чекатиму вражень 

# 0

Невероятно красиво!

LesKra 7 Февраля 2012
# 0

Спасибки! 

ilonka 7 Февраля 2012
# 0

волшебно!!!

LesKra 8 Февраля 2012
# 0

Дяки!

penchik 8 Февраля 2012
# 0

Просто прелесть!!! А как красиво!

LesKra 10 Февраля 2012
# 0

Nata_ly 19 Февраля 2012
# 0

Красивый рецепт, хочу приготовить, но есть вопрос — а яиц два?

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

баклажаны баклажаны с сыром баклажаны с фаршем в духовке блюда из свеклы бутерброд видео видео рецепт видео рецепты видеорецепт вкусно грибы жареная картошка жареные баклажаны жареные кабачки завтрак закуска запеканка запеканка из кабачков запеканка из куриной печени из кабачков из свеклы кабачек кабачки кабачки в духовке кабачки под сыром кабачки рецепты кабачковая запеканка кабачок капуста картофельная лепешка картошка котлеты коул слоу куриная грудка куриная печень куриное филе курица курка молодая капуста овочі овощи огурцы омлет печень помидоры редис рецепт рецепты из свеклы рулет из лаваша с сыром рыба салат салат из свеклы салат коул слоу салат со свеклой свекла свиний стейк сендвич синие стейк стейк из свинины стейк на ксточц суп сэндвич сэндвич с яйцами твердый сыр хот дог хот-дог чиабатта шампиньоны яичница
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014