Смачний і цікавий салат з пурпурної пекінської капусти, здобрений ананасом і гранатом.
Підійде до святкового столу і здивує своїм смаком Ваших гостей.
Потрібно:
- Пекінська пурпурна капуста 1 шт.
- Гранат 1 шт.
- Ананас консервований 1 бан.
- Крабові палички(м'ясо) 200 г
- Сир твердий 100 г
- Сметана домашня(майонез) за смаком
- Сіль,перець чорний мелений за смаком
На дно тарілки викласти майонез, сметану чи іншу заправку, потерти сир.
Зверху викласти порізану пекінську пурпурну капусту.
Також викласти мілко порізані крабові палички.
Мілко порізані кільця консервованого ананасу.
Гранат бажано взяти з м'якими кісточками, напевно це не дуже крупний і не дорогий. В мене гранат з Греції, дуже солодкий з грецького саду, в якому кісточки, як зернята м'які .
Доречі, накінець-то навчилася їсти гранат з кісточками)))
Думаю, що смачно булоб до салату з пурпурної капусти додати морепродукти, наприклад, очищені креветки...
Перед вживанням салат перемішати та посолити і поперчити, якщо заправляли сметаною.
Дуже смачний і цікавий салат!
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиЯка краса!!! Жалко перемішувати, може окремо заправку подати? Ні, нехай собі у тарілках перемішують. Ех, з'їли ми мою пекінку ще влітку — вона шикарна просто в салатах! Треба замовляти киянам, у нас її немає. Ну, просто заворожує твій салат, Іннуш!
Можна і окремо, можна і одразу перемішати... коли салат перемішати з заправкою, він стає дійсно однотоно пурпурним та всі інші інгредієнти зникають з поля зору, тому і потрібно різати мілко всі додаткові інгредієнти ну, так мені здалося, коли я його вигадувала і творила
Она была о-очень вкусная! И судя по дыркам, понравилась не только нам!
Я больше люблю пурпурную,чем обычную пикинку, из-за того что она не так горчит и цвет украсит любой стол, даже обычный домашний ужин
Оце я розумію — ГАЗДИНЯ!
Очень празднично выглядит салат, и необычно, за счет красной пекинской капусты.
в этом и вся задумка