Ситна і ароматна грибна зупа із сушених грибів з квасолею.
Потрібно на 2,5 л:
- Гриби сушені (лісові) 25 г
- Картопля 6 шт.
- Цибуля 1 шт.
- Кріп сухий (парасолька) 1 шт.
- Олія 2 ст. л.
- Квасоля варена (консервована в томаті) 300 г
- Сіль за смаком
Сушені гриби помити і замочити в холодній воді на 20-30 хвилин.
Картоплю порізану кубиком занурити у воду разом з парасолькою кропу та дати закипіти.
Додати вимочені гриби та варити на повільному вогні 15-20 хвилин.
Цибулю обсмажити на олії.
Додати квасолю з томатним соусом та тушкувати 3 хвилини.
Додати квасолю з цибулею за 5 хвилин до кінця варіння грибної юшки. Посолити за смаком.
Ароматна грибна юшка не потребує більше ніяких спецій. Насолоджуйтесь ароматом і смаком зупи із сушених лісових грибів і квасолі.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямице дуже ароматно, а от у мене немає лісових грибочків, а я так їх люблю.....їсти
В моїй родині грибна юшка-це як червоний борщ для українців)))
так, лісові, особливо білі, мають неперевершений смак та аромат.
Беру в КК. Дуже апетитний