Грибний суп з пшоном і кльоцками

Автор: Oksana_sadova 24 Декабря 2016
Грибний суп з пшоном і кльоцками
Пропоную приготувати дуже смачний суп з пшоном та кльоцками.

Ингредиенты

  • гриби 200 г.
  • пшоно 1/2 склянки
  • цибулина ріпчаста 1 шт.
  • морква 1 шт.
  • вода 2 л.
  • Для кльоцок:
  • яйця 2 шт.
  • зубчик часнику
  • сіль
  • трошки олії
  • приблизно 7 ч.л. борошна
На вершковому маслі спочатку обсмажити натерту на грубій терці моркву і нарізану кубиками цибулю.
 Потім додаємо гриби (якщо печериці то сирі, а лісові гриби треба перед тим відварити). Гриби обсмажити із зажаркою 10 хвилин.
Потім додати гарячу воду, приправи. Засипати промите пшоно. Все варити 15-20 хвилин.
За цей час готуємо кльоцки: збиваємо яйця з щіпоткою солі, олією і борошном, додаємо подрібнений часник. Все добре перемішуємо.
Коли пшоно буде готове, беремо чайною ложкою тісто і опускаємо в суп . Варимо на маленькому вогні 10 хвилин.В кінці додаємо нарізану зелень.
Смачного!
30

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 24 Декабря 2016
# +1

Ніколи не добавляла часник у кльоцки, дуже цікаво спробувати!

richinna 25 Декабря 2016
# +1

я теж не додаю

Oksana_sadova 25 Декабря 2016
# 0

Дівчатка спробуйте, виходить смачно

Zmeychka 28 Декабря 2016
# 0

Я такой супчик с удовольствием съела бы 

Oksana_sadova 28 Декабря 2016
# 0

Дуже смачний та ситний

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014