Лимонний суп

Автор: richinna 23 Декабря 2018
Лимонний суп
Дуже доречно приготувати лимонний суп після тяжких харчових і алкогольних свят. Знімає похмілля і нейтралізує зайві жири)
Готується майже з нічого або з того, що залишилось після застілля.

Потрібно:

  • Сухі коріння для бульйону( або сирі) 2 ст. л.
  • Курка( бедра, гомілки... запечені або сирі) 3 шт.
  • Рис 3 ст. л.
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Лимон 1 шт.
  • Сіль, перець за смаком
У каструлю налити 2 л води і зварити курку, дістати зварену курку і додати овочі. Сушені або сирі ( морква, корінь петрушки і селери, цибуля порей, пастернак і т.д. )
Куряче м'ясо відділити від кісток і подрібнити.
До бульйону додати рис і варити до готовності. Додати куряче м'ясо, сіль, перець. Закіп'ятити і вимкнути. Трохи остудити.
З лимону зняти цедру( жовту) відкласти в сторону. Вичавити сік з лимону і додати яйця. 
Збити виделкою до однорідності яйця з соком лимону. 
Повільно влити збиті яйця до каструлі з супом, інтенсивно помішуючи. Увімкнути вогонь і довести до кипіння. Не кіп'ятити, щоб яйця не звернулися. Додати цедру лимону і розлити по тарілкам. 
Смачного! 
25

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
SvetlanaAnikanova 27 Декабря 2018
# 0

.Ще й і настрій підніме красивою подачою.

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014