Солений тост з яблуком,шпинатом і сиром

Автор: richinna 13 Мая 2017
Солений тост з яблуком,шпинатом і сиром
Любителям, як зробити тост корисним, низькокалорійним і цікавим на смак... 


Потрібно:

  • Булочка для фаст-фуда(за смаком) 4 шт.
  • Сир (моцарела) 8 скибочок
  • Яблуко (зелене) 1 шт.
  • Шпинат (свіжий) 16-24 листочки
  • Сіль, суміш перців за смаком
  • Вершкове масло 20-30 г
Булочки розрізати навпіл. Це можуть бути будь-які булочки: пшеничні,.житні, висівкові... та любої форми... 
Змастити булочки вершковим маслом по розрізу.
Зверху викласти 2-3 листочки шпинату.
На шпинат - сир,який добре плавиться.
Кисле зелене яблуко потрібно очистити і дуже тонко нарізати. Викласти яблуко на сир,поперчити та посолити.  
Якщо яблуко солодке,можна окропити його соком лимону.
Зверху на яблуко, покласти ще скибочку сиру.
На сир викласти 2-3 листка шпинату.
Накрити верхівкою булочки змащеною маслом.
Розігріти гриль та викласти сендвічі з яблуками на гриль. Обережно закрити кришку грилю та закрити на защіпку. 

Смажити тости з яблуком, шпинатом та сиром до золотавої скоринки,слідкуючи щоб не витік сир. 

Смачного!
45

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
gutka 13 Мая 2017
# 0

смачно, я таке люблю  (а у мене глиль без кришки, мушу якийсь груз щоразу мудрувати)

richinna 13 Мая 2017
# 0

Дякую,Катруся!в мене, той що 6 в 1-му)))

konfairy 13 Мая 2017
# 0

Це ти із булочки зробила "чвя-як"? Булочка "табака". У мене для цього є млинці зі штанги, я їх краду інколи. Цікаво, якій смак від яблука...

richinna 13 Мая 2017
# 0

А що,не гарні?Аня моя каже,трошки схоже на редьку))) А тости у фаст-фуді з яких роблять? з пухкеньких

konfairy 13 Мая 2017
# 0

Сама полюбляю такі!

gutka 13 Мая 2017
# 0

це булочки а-ля паніні)))

konfairy 13 Мая 2017
# 0

А шо це рожеве у склянці? Дуже гарне фото, професійне! Іннуш, ти справжній фотохудожник!

richinna 13 Мая 2017
# 0

Гималайская соль)))

konfairy 13 Мая 2017
# 0

А я весь старый чеснок в адыгейскую превратила. Спасибо тебе огромное

richinna 14 Мая 2017
# 0

Спасибо и тебе,завтра тоже буду делать соль

SvetlanaAnikanova 13 Мая 2017
# 0

Я не любитель тостов, но такие попробовала бы, очень уж аппетитно выглядят.

richinna 14 Мая 2017
# 0

они интересные на вкус и ни на что не похожи

Oksana_sadova 14 Мая 2017
# 0

Інна, в тебе фотки стали просто бомбезні, можна відправляти зразу в якийсь модний кулінарний журнал і це дійсно правда А тост просто суперовий

konfairy 14 Мая 2017
# 0

От і я про те — це ж треба так мальовничо навіть сміттячко розкидати

Oksana_sadova 14 Мая 2017
# 0

От мені зараз дуже подобаються Інни фотки і Каті (кожна фотографія це витвір мистецтва)

gutka 14 Мая 2017
# 0

дякую 

richinna 14 Мая 2017
# 0

дякую

richinna 14 Мая 2017
# 0

просто яблучко було останнім

richinna 14 Мая 2017
# 0

Дякую,Оксана! Таки не дарма я побила свій старий фотоапарат зараз фоткаю підводним,трохи мучуся але... "шо делать?"

Oksana_sadova 14 Мая 2017
# 0

Oksana_sadova 14 Мая 2017
# 0

Шкода що в мене грилю не має 

richinna 14 Мая 2017
# 0

все попереду

Oksana_sadova 14 Мая 2017
# 0

а ти можеш скинути фото як він виглядає?

richinna 14 Мая 2017
# 0

звичайна мильниця Nikon coolpix AW 100 
у мене 100 то стара модель,зараз є нова AW 130.  
під водою класно фоткає,ну ти бачила на фб... а от вдома...треба погратися особливо при штучному світлі. Мій старий фотік кенон, підходив мені тим,що фоткав краще ввечері, а не при денному світлі... бо я майже завжди готую ввечері після роботи

richinna 14 Мая 2017
# 0

А чи гриль?))) 

https://www.chef.com.ua/recepty/zavtraki/omlet-z-ovochami-i-buterbrodnicya-6-v-1-8674.html#.WRi793NgGv0

Oksana_sadova 15 Мая 2017
# 0

Я мала на увазі грильДякую

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014