Апельсинова начинка для солодкої випічки

Автор: richinna 11 Апреля 2016
Апельсинова начинка для солодкої випічки
Смачне цитрусово-гарбузове повидло,з явно вираженим апельсиновим смаком, для начинки в пиріжки, булочки, рулети, штрудлі, рогалики... тощо...

Потрібно:

  • Гарбуз 500 г
  • Апельсин 1 шт.
  • Цукор 1 скл.
Апельсин залити окропом на 1 хвилину. 
Порізати на дольки разом з шкіркою та подрібнити в блендері чи м'ясорубці.
Гарбуз порізати кубиком, пересипати цукром та залишити на 20-30 хвилин,щоб гарбуз пустив сік. Якщо гарбуз не дуже соковитий можна додати 50 мл води. 
Проварити гарбуз з цукром на повільному вогні 10 хвилин до м'якості.
Додати до гарбуза подрібнений апельсин.
Варити на повільному вогні гарбузово-апельсинове повидло,помішуючи 15-20 хвилин. 
Скласти в чисту і суху банку, дати настоятися одну добу в холодильнику. 
Використовувати цитрусово-гарбузове повидло для солодкої випічки. 

Зберігати в холодильнику. 

Смачного!
60

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Zmeychka 13 Апреля 2016
# 0

Вкуснятина! Утащила!

richinna 14 Апреля 2016
# 0

на здоровье!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014