"Дієтичний плавлений сир".

Автор: dylinova 8 Сентября 2015
\

Пропоную рецепт домашнього плавленого сиру.З його складу не входять яйця.ні вершкове масло.Такий сир відварюється не в молоці,а в звичайній воді.І,тим не менш,сир виходить смачним і поживним.Він добре ріжеться й підійде для приготування бутербродів,салатів,для нарізки на стіл.

Воду довести до кипіння і опустити в неї заморожений протягом 2 годин сир.на маленькому вогні протримати сир в гарячій воді рівно 15 хвилин.Вода при цьому навіть не закипить,але грудка сиру значно зменшиться в розмірі і вода стане схожою на сироватку.Відкинути сир на марлю і добре віджати.Помістити віджатий сир в кухонний комбайн(насадка Металевий ніж). Подрібнити.Покласти сир в каструлю.Додати сіль,соду і соняшникову олію.Поставити каструлю на водяну баню і нагрівати,помішуючи.Сир поступово почне плавитися.Заважати, поки сир не поплавится до потрібної консистенції.На це піде приблизно 10-15 хвилин.викласти сир на плівку надати бажану форму і охолодити.

Ингредиенты

  • Сир 1 кг
  • вода 1,5 л
  • олія 4 ст.л
  • сіль 1 ч.л
10

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
25092010 8 Сентября 2015
# 0

Зараз же приступаю до приготування такого апетитного сиру.

25092010 8 Сентября 2015
# 0

Тількищо дочиталась, що в інгредієнтах нема соди.Скільки її має бути?

dylinova 9 Сентября 2015
# -1

соди потрібно 1 ч.л.   я просто новичок,еще не все заню как и куда писать

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014