Макові млинці з карамелізованими грушами

Автор: gutka 3 Сентября 2015
Макові млинці з карамелізованими грушами
Тоненький млинець, в який загортають будь-яку начинку в нас називають "Налисник". Найчастіше готують налисники зі солодким сиром. У мене сьогодні смачні макові млинці-налисники з ароматними грушами.

Ингредиенты

  • для тіста:
  • яйця 2 шт.
  • цукор 1 ст. л.
  • дрібка солі
  • молоко 200 мл.
  • борошно 90 г.
  • масло вершкове 1 ст. л.
  • мак 1 ст. л.
  • для начинки:
  • груші 3-4 шт.
  • цукор коричневий 3 ст. л.
  • сік половинки лимону
Мак запарити гарячою водою і залишити на 20 хвилин. Потім воду злити.

Яйця розтерти з цукром і дрібкою солі. Влити склянку молока і гарненько все перемішати. Борошно просіяти, обережно всипати в яєчно-молочну суміш. Збити вінчиком або міксером. Додати мак і ще раз збити. Я додала ще дрібку куркуми для яскравого кольору)

 Переконавшись,  залишити на 20-30 хвилин. Тісто повинне вийти рідким. По консистенції,   як рідка сметана, щоб при смаженні вільно розтікалось по сковорідці. .

Випікати тонкі налисники на  гарячій сковорідці.

Готуємо начинку:

- чищені груші порізати на частинки (у мене сорт груш з тоненькою шкіркою, тому я її не зрізала);

- на гарячу сковорідку висипати цукор, зменшити вогонь до середнього;
через хвилину додати шматочки груш; полити соком лимона і готувати 10-15 хвилин.
Спечені налисники подавати до столу з грушами в карамелі і зі збитою солодкою сметаною.

Смачного Вам:)

26

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014