Із серії швидко та смачно!
Ингредиенты
- цибуля ріпчаста 250 г.
- горіхи 50 г.
- яйця 4 шт.
- зубці часнику 2 шт.
- сіль 1 ч.л.
- олія 1 ст. л.
- мелений чорний перець
Яйця відварити. Цибулю нарізати кубиками та обсмажити на олії до золотистого кольору.
Яйця, часник, горіхи трошки збити блендером.
Додати смажену цибулю і добре збити блендером до однорідної маси.Посолити і за бажанням поперчити.
Паштет перед подачею поставити на декілька годин в холодильник.
Комментарии
следить за комментариямиХотіла вже йти готувати,але згадала що всі яйця пішли на бабку,завтра приготую,Дякую!
Дуже смачно, корисно і універсально! Моїм яйцеїдам сподобається!
Дякую
Гарний рецепт, готую такий паштет, дуже смачний. Шкода що цього року горішків маю ну дууууже мало((
додам своє фото (у мене без тміну, люблю цю спецію тільки з квашеною капустою, хоча знаю — це джерело найцінніших мікроелементів):
у нас з тобою і хлібчик майже однаковий
звернула увагу,дуже люблю такий хлібчик
Приготувала паштет! Довго вгадували з чого він))) мені не вистачило яскравості смаку, як для мене дуже нейтральний і ніжний смак тому додала більше часнику, карі і 1/2 пучка зеленої цибулі.
А взагалі прекрасна ідея і база для експерементів! Оксаночка, дякую за рецепт!!!!!
Супер! Мені якраз він і подобається за свій дуже ніжний смак На наступний раз теж додам зелену цибульку,спробуюДякую за довіру та фотозвіт