Плов тушкований в томатно-перцевому соусі.
Плов тушкований в томатно-перцевому соусі.
Інгредієнти:
1 кг помідорів
1 кг болгарського перцю
1 кг цибулі
1 кг моркви
2 великі головки часнику
1 кг свинини
1 кг довгого рису "Жменька"
сіль, перець
лавровий лист
мелений коріандр
духм’яний перець
кріп
петрушка
Приготування:
Почистити від зернят болгарський перець. Помідори почистити зі шкірки. Перець і помідори подрібнити блендером до однорідної маси.
Почистити моркву і цибулю, порізати і зтушкувати.
Викласти у чугунний казан тушковану моркву з цибулею. Додати почищений часник.
Зтушкувати м’ясо, коли зарум’яниться викласти у чугунний казан. На пательні (на жирі після обсмажування м’яса) обсмажити (промитий) рис, приблизно 5 хвилин. Рис додоємо до казана і поливаємо масою (перець і помідори) , ставимо на маленький газ.
Додаємо сіль, перець, лавровий лист, мелений коріандр, духмяний перець , кріп, петрушку . Все ретельно вимішуємо і тушкуємо до повної готовності.
Комментарии
следить за комментариямиинтересно... вот перец не пробовала давать...в свой плов обязательно даю куркуму
спасибо за блюдо