Када

Автор: Sellin 8 Декабря 2013
Када

Када - це солодкі грузинські булочки, які готують з пісочного, або дріжджевого тіста з вершково-масляною начинкою, до якої додають родзинки і горіхи.

Інгридієнти:

  • тепла кип'ячена вода - 1 ст.
  • масло - 250 г.
  • цукор - 150 г.
  • сіль - щіпка
  • борошно - 750 г.
  • родзинки
  • Сметана - 1 ст.л.
  • жовток - 1 шт.

Приготування:

До води додати борошно (залишити склянку для начинки)

вимішати

Додати половину цукру (75 г.), щіпку солі і 125 г розтопленого масла
Замісити тісто. Залишити на 1 годину.

Начинка:

1ст. борошна прогріти на сухій, гарячій сковорідці, 2-3 хв. Додати решту (125 г.) розтопленого масла і цукор (75 г.) Перемішувати 10хв.

Додати родзинки
Зформувати кульки з тіста
В кожну викласти начинку

Пиріжки змастити сметаною з жовтком, посипати кунжутом, насінням льону.

Випікати 20-25 хв. при 180 градусах.

Смачного.

 

70

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
richinna 9 Декабря 2013
# 0

я бы хотела увидеть в разрезе

Sellin 11 Декабря 2013
# 0

На жаль, я не зробила фото

julinka 12 Декабря 2013
# 0

очень аппетитные

Sellin 13 Декабря 2013
# 0

Дякі

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014