Паприкаш з курячого філе дуже смачне, ніжне блюдо для нового конкурсу
Ингредиенты
- куряче філе 2 шт.
- помідори 6 шт.
- томатний сік 1 склянка
- перець болгарський 5 шт.
- сметана 250 мл.
- борошно 1.5 ст. л.
- перець червоний гострий мелений 1 ч.л.
- паприка мелена солодка 3 ст. л.
- часник 1 велика головка
- цибуля ріпчаста 3 шт.
- олія
- сіль
Цибулю нарізати кубиками.
В сковорідці розігріти олію і підсмажити цибулю до золотистого кольору.
Філе нарізати більшими шматочками.
Філе додати до цибулі, додати паприку та мелений червоний перець. Смажити до золотистої корочки.
Перець нарізати великими шматочками.
Додати до мяса і все разом обсмажити.
Помідори натерти на терці.
Приготувати склянку томатного соку та
додати разом з тертими помідорами до мяса, а також додати подрібнений часник.
Перемішати. Посолити і накрити кришкою. Тушити біля 30 хвилин на маленькому вогні.
Сметану перемішати з борошном та
Перемішати. Накрити кришкою і тушити ще 10 хвилин.
Цю страву готувала на конкурс http://www.chef.com.ua/recepty/polezno/vkusnyj-konkurs-teploe-nastroenie-podarki-ot-tm-zhmenka-9482.html#comment64379
Комментарии
следить за комментариямисмак Закарпаття!
Я точно так же делаю. Сын обожает. Фото сохранилось