Салатна капуста

Автор: richinna 14 Января 2016
Салатна капуста
Капуста по-цьому рецепту за смаком нагадує квашену, але має більш ніжний смак. З'їдається,ця смачна і хрумка капусточка, дуже швидко! Готовий салат в банках,який зберігається в холодильнику.

Потрібно на 3-х л. банку:

  • Капуста (зимових сортів) 2-2,5 кг
  • Цибуля 2 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Вода 1 л
  • Сіль 2 ст. л.
  • Цукор 150 г
  • Часник(маленький) 1 головка
  • Олія 100 мл
  • Оцет яблучний(винний) 100 мл
  • Перець духм'яний,горошком,лаврове листя за смаком.
Капусту нашинкувати, моркву натерти на тертушці,цибулю порізати напівкільцями. 

Воду закип'ятити з спеціями,сіллю і цукром,дати покипіти 3 хвилини.
Вимкнути маринад і відразу влити олію,оцет і подрібнений ножем часник.
Гарячим маринадом залити капусту з морквою і цибулею,перемішати і поставити під гніт при кімнатній температурі на одну добу.

Дерев'яною ложкою випустити повітря 2-3 рази за добу. 

Через добу перекласти салатну капусту у банку,залити маринадом та поставити в холодильник. Зручніше зберігати в літрових банках.






Смачного!
75

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
snv71 31 Января 2016
# 0

Быстро, вкусно, надо сделать

richinna 1 Февраля 2016
# 0

Сделай! Муж брал на рыбалку...сначала съели всю капусту

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014