Захотілося якоїсь простенької страви і ось, бюджетний і дуже смачний варіант в якості підливи до будь-якого гарніру
Курячі шлунки- 1 кг
Цибуля- 0,5 кг
Чорнослив без кісточки -300г (якщо з кісточкою -500г)
Пиво- 300 мл
Сметана - 200 г
Сіль,перець.
Шлунки почистити,добре вимити та порізати на 2-3 частини.
Відварити у чистій воді 15 хвилин та злити воду.
В кастрюлю мультиварки влити 1 ст.л. олії, викласти шлунки та цибулю порізану напівкільцями.
Смажити курячі шлуночки з цибулею 10 хвилин, помішуючи.
Влити до курячих шлунків пиво та додати сметану, перемішати.
Включити програму "тушкування"- 1 година.
Чорнослив запарити в окропі на 15 хвилин, якщо чорнослив з кісточкою- видалити її.
Через пів години після того, як шлунки почали тушкуватися в пиві та сметані- додати сіль,перець та чорнослив.
Томити курячі шлунки з чорносливом ще 30 хвилин.
Подавати тушковані курячі шлунки в пиві і сметані з чорносливом до Вашого улюбленого гарніру.
Ті,хто не любить чорнослив може тушкувати шлунки тільки в сметані та пиві. Курячі шлуночки виходять дуже м'якими,ніжними та соковитими.
Комментарии
следить за комментариямиВесьма скептически отношусь к шлункам
, но уверена — приготовленные твоими руками — они вкуснющие 

сама первый раз в жизни готовила,но когда тушила домашнюю курочку всегда первым съедала желудочек. Нам желудочки понравились,просят еще!
