richinna (Inna Mazur)

1 место в рейтинге Шеф-поваров 77,916.80

Домашній кетчуп / Кетча по-славутськи

3 Октября 2013
Автор: richinna
Домашній кетчуп / Кетча по-славутськи

Чому по-славутськи? Рецепт моєї подруги зі Славути, яка є дуже гарною господиньою, але ніяк я не можу її вговорити, щоб вона опублікувала свої рецепти на ШефПоварі.

Если Вы желаете прочесть текст на родном языке, воспользуйтесь переводчиком

читать дальше >

Арахісова паста або/или Арахисовое масло

2 Октября 2013
Автор: richinna
Арахісова паста або/или Арахисовое масло

Смачно,корисно,дешево!!! 300г арахісової пасти за 8 гривень.

Если Вы желаете прочесть текст на родном языке, воспользуйтесь переводчиком

читать дальше >

Свинина з яблуками в імбирно-медовому соусі або/или Свинина с яблоками

30 Сентября 2013
Автор: richinna
Свинина з яблуками в імбирно-медовому соусі або/или Свинина с яблоками

Соус не потрібно варити окремо він утворюється завдяки соку з яблук,м'яса та меду.

Если Вы желаете прочесть текст на родном языке, воспользуйтесь переводчиком! 

читать дальше >

Ідеальне м'ясо / Идеальное мясо или буженина

29 Сентября 2013
Автор: richinna
Ідеальне м'ясо / Идеальное мясо или буженина

Думаю,що той хто приготує таке м'ясо,буде вдячний мені так само як за тісто для пельменів та вареників або тонке тісто для піци.
Дуже соковите м'ясо, як на мене просто ідеальне. А саме головне,що готується воно 30 хвилин, а далі справа часу.Таке ідеальне м'ясо вийде у будь-якої молодої господині і повірте, гості і ваші домочадці будуть у захваті. М'ясо особливо не втрачає у вазі, воно не буває пересушеним, недовареним ... воно буває лише ідеальним!

Если Вы желаете прочесть текст на родном языке, воспользуйтесь переводчиком!

читать дальше >

Cоус до м'яса з печених перців або/или Соус к мясу из печенных перцев

29 Сентября 2013
Автор: richinna
Cоус до м'яса з печених перців або/или Соус к мясу  из печенных перцев

Смачний та запашний соус для м'яса чи птиці, на основі запечених болгарських перців. Спробуйте ще і соус з сирих перців

Если Вы желаете прочесть текст на родном языке, воспользуйтесь переводчиком!

читать дальше >

РЕЦЕПТЫ ПОВАРА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014