Чому по-славутськи? Рецепт моєї подруги зі Славути, яка є дуже гарною господиньою, але ніяк я не можу її вговорити, щоб вона опублікувала свої рецепти на ШефПоварі.
Если Вы желаете прочесть текст на родном языке, воспользуйтесь переводчиком!
Смачно,корисно,дешево!!! 300г арахісової пасти за 8 гривень.
Если Вы желаете прочесть текст на родном языке, воспользуйтесь переводчиком!
Соус не потрібно варити окремо він утворюється завдяки соку з яблук,м'яса та меду.
Если Вы желаете прочесть текст на родном языке, воспользуйтесь переводчиком!
Думаю,що той хто приготує таке м'ясо,буде вдячний мені так само як за тісто для пельменів та вареників або тонке тісто для піци.
Дуже соковите м'ясо, як на мене просто ідеальне. А саме головне,що готується воно 30 хвилин, а далі справа часу.Таке ідеальне м'ясо вийде у будь-якої молодої господині і повірте, гості і ваші домочадці будуть у захваті. М'ясо особливо не втрачає у вазі, воно не буває пересушеним, недовареним ... воно буває лише ідеальним!
Если Вы желаете прочесть текст на родном языке, воспользуйтесь переводчиком!
Смачний та запашний соус для м'яса чи птиці, на основі запечених болгарських перців. Спробуйте ще і соус з сирих перців
Если Вы желаете прочесть текст на родном языке, воспользуйтесь переводчиком!