richinna (Inna Mazur)

1 место в рейтинге Шеф-поваров 77,916.80

Солоне морозиво або/или Солёное мороженое

11 Июля 2013
Автор: richinna
Солоне морозиво або/или Солёное мороженое

Літо...спека... хочеться чогось холодного,освіжаючого та не завжди солодкого!!!
Салат з огірків та шпінату у вигляді морозива! Додайте бринзу або сир і тоді він буде ще й ситним, як у мене)))

Если Вы желаете прочесть текст на родном языке, воспользуйтесь переводчиком!

читать дальше >

Шоколадно-кабачковий кекс / Кекс из кабачка

8 Июля 2013
Автор: richinna
Шоколадно-кабачковий кекс / Кекс из кабачка

Зізнаюся чесно, що такого смачного кексу я давно не їла, а саме ще жоден кекс таким у мене не виходив! У міру солодкий, в міру вологий (наче чимось просякнутий), в міру шоколадний, дуже ароматний, пористий і ніжний! Довго не черствіє!!!
Я удосконалила рецепт ідеального кексу для мене і моїх домочадців!

Если Вы желаете прочесть текст на родном языке, воспользуйтесь переводчиком!

читать дальше >

Часникова ікра-паста-песто або/или Чесночная икра-паста-песто

8 Июля 2013
Автор: richinna
Часникова ікра-паста-песто або/или Чесночная икра-паста-песто

Часникову пасту можна готувати як з молоденьких стрілок часнику так і з їх верхівок. У цьому році я не встигла зібрати м'які стрілки, довелося готувати з ще закритих верхівок.
Використовувати пасту можна як приправу, можна просто намазати її на хліб, можна додати часникову пасту в соуси, в супи, використовувати в якості маринаду для м'яса і птиці.....
Зберігається в холодильнику близько року.

Если Вы желаете прочесть текст на родном языке, воспользуйтесь переводчиком!

 

 

читать дальше >

Бутерброд зі шпротами в тісті або/или Бутерброд со шпротами в тесте

1 Июня 2013
Автор: richinna
Бутерброд зі шпротами в тісті або/или Бутерброд со шпротами в тесте

Якщо Ви любите бутерброди зі шпротами, спробуйте загорнути їх у тісто)))))
В дорогу, на роботу, в школу та на пікнік.

Если Вы желаете прочесть текст на родном языке, воспользуйтесь переводчиком!

читать дальше >

Як швидко насмажити кабачки або смажені кабачки з горіхами

26 Мая 2013
Автор: richinna
Як швидко насмажити кабачки або смажені кабачки з горіхами

Починається сезон кабачків!!! Я люблю кабачки в любому вигляді, але більш за все це обсмажені в клярі.... алеж мороки з ними... і раз два та з'їли! Так що смажити потрібно багато і чим швидше. Декілька підказок, як роблю я)))))
І поєднання кабачків з горіхами та часником мені смакує більш за все.

Если Вы желаете прочесть текст на родном языке, воспользуйтесь переводчиком!

 

 

читать дальше >

РЕЦЕПТЫ ПОВАРА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014