Сьогодні спробувала морквяний кекс: дуже смачно вийшло. Замість родзинок та горіхів можна додати заморожені фрукти.
Ингредиенты
- морква 2 шт.
- олія рафінована 1\2 стакан(-a, -ов)
- цукор 1\2 стакан(-a, -ов)
- яйця 2 шт.
- борошно 1 стакан(-a, -ов)
- розпушувач тіста 1 ч.л.
- імбир мелений 1 ч.л.
- мускатний горіх 1 ч.л.
- горіхи
- родзинки
- цукрова пудра
Збити яйця з цукром.Додати олію, натерту на дрібну терку моркву, добре вимішати, додати борошно з розпушувачем, спеції, горіхи та родзинки.Знову перемішати.
Випікати при 180-190С - 35-40 хвилин.
Комментарии
следить за комментариямиМені теж дуже подобається морква у випічці! І колір гарний, кекс наче сонечко!
Я такий кекс перший раз спробувала , перед тим пекла морквяне печиво, щось не дуже, а від цього кексу в захваті
А ще я з моркви начинку солодку робила по рецепту Інни https://www.chef.com.ua/index.php/recepty/vipechka/solodki-pirizhki-z-morkvoyu-i-soloni-z-kapustoyu-pirozhki-sladkie-s-morkovyu-i-s-kapustoj-6837.html#.WMQ84G-LSM8.