Рецепт одного з найбільш улюблених у нашій родині пирога. Пекла з різними начинками: з яблками, грушами, консервованими ананасами та вишнями - завжди смачний результат.
Ингредиенты
- для тіста:
- масло вершкове 50 г.
- цукор 50 г.
- яйця курячі 2 шт.
- дрібка солі
- сир 150 г.
- борошно пшеничне 100 г.
- крохмаль картопляний 50 г.
- розпушувач тіста 1 ч.л.
- для начинки:
- яблука (або груші, вишні, ананас)
- для глазурі
- стружка кокосова 80 г.
- масло вершкове 100 г.
- цукор 150 г.
- молоко 3 ст. л.
По одному додати яйця, збити.
Борошно змішати з крохмалем, сіллю, розпушувачем, просіяти і додати в масу.
Все добре перемішати.
Тісто липке, викладала за допомогою ложки, форма діаметром 21 см., дно вистелити папером для випічки, а боки форми змастити маслом та притрусити борошном.
Яблука потрібно вимити та порізати великими шматками.
Готуємо глазурь:
Масло, цукор і молоко поставити на вогонь і помішуючи довести до повного розчинення цукру. Додати кокосову стружку і все довести до кипіння.
Поставити форму в розігріту духовку 180 градусів на 40 хвилин.
Комментарии
следить за комментариямиМені теж до смаку кокосова стружка Дуже смачно навіть дивлячись на фото! До речі, фото дуже гарно поставлене, виглядає наче старовина картина. А яблука, мабуть як желе?
дякую))), яблука потрібно брати кисло-солодких сортів, пиріг дуже смачний, печу його з різними начинками ось фото пирога з консервованим ананасом:
О, це така смакота!!!І в нас тепер цей пиріг найулюбленіший, готувала з яблуками, грушами, абрикосами, та вишнями! Катя, велике дякую за чудовий рецепт!
на здоровя)
Пока все спали, муж приготовил пирог с яблоками — такой вкусный, что исчез на глазах!
Спасибо за вкусный рецепт Катюша, а мужу за пирог
супер, дуже приємно що пиріг сподобався)))
Смакота!
так, дуже смачно)
Очень люблю такие пироги! Взяла в КК! Спасибо!
Дякую за рецепт. Моя сімейка змітає цей пиріг за один вечір.