Тоненький млинець, в який загортають будь-яку начинку в нас називають "Налисник". Найчастіше готують налисники зі солодким сиром. У мене сьогодні смачні макові млинці-налисники з ароматними грушами.
Яйця розтерти з цукром і дрібкою солі. Влити склянку молока і гарненько все перемішати. Борошно просіяти, обережно всипати в яєчно-молочну суміш. Збити вінчиком або міксером. Додати мак і ще раз збити. Я додала ще дрібку куркуми для яскравого кольору)
Переконавшись, залишити на 20-30 хвилин. Тісто повинне вийти рідким. По консистенції, як рідка сметана, щоб при смаженні вільно розтікалось по сковорідці. .
Готуємо начинку:
- чищені груші порізати на частинки (у мене сорт груш з тоненькою шкіркою, тому я її не зрізала);
Смачного Вам:)
Комментарии
следить за комментариями