Теплий салат з курячою печінкою і яйцем-пашот. Просто, смачно і ситно.
Потрібно на 3 порції:
- Пекінська капуста (або мікс салатів) 500 г
- Печінка куряча 4-5 шт.
- Помідори чері 12 шт.
- Цибуля зелена 2-4 шт.
- Бальзамічний соус 1 ст. л.
- Канарський зелений соус 1,5 ст. л.
- Сіль,перець за смаком
- Яйце-пашот 3 шт.
Курячу печінку почистити розрізати,
як показано тут і обсмажити до хрусткої скоринки.
Помідори порізати на 2-4 частини, зелену цибулю порізати мілко.
Пекінську капусту або мікс салатів порвати і викласти на блюдо гіркою.
Краще такий салат подавати порційно, тому розділіть інгредієнти і викладайте кожному на окрему тарілку.
Зверху викласти підсмажену печінку і помідори.
Викласти яйце-пашот на салат, посолити та поперчити, надрізати яйце гострим ножем,щоб почав витікати жовток і одразу подавати.
Такий салат дуже добре підходить на сніданок.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиЯка краса! Хоч і не дуже люблю я курячу печінку, та у тебе вона така апетитна!
Дякую,Женя!в салат можна і десь колись
Иннуш, я вот думаю, а может и сюда печень трески?
давай! только киви уже не надо
И снова яркий аппетитный салатик! Очень люблю куриную печенку а со свежими овощами та вообще больше ничего не надо
это да