Запечений шпинат зі сиром

Автор: Oksana_sadova 20 Мая 2018
Запечений шпинат зі сиром
Смачне і корисне блюдо!!!   

Ингредиенты

  • шпинат свіжий 300-400 г.
  • часник(зубці) 1-2 шт.
  • спеції за смаком
  • сік лимона 1 ст. л.
  • оливкова олія
  • крихта хлібна 2 ст. л.
  • сир твердий (натертий) 3-4 ст. л.
Шпинат  опустити в киплячу підсолену воду на 1-2 хвилини.Відкинути на друшляк і обдати холодною водою.
Шпинат добре  віджати і крупно нарізати.
На сковорідці підігріти  олію і додати крупно нарізаний  часник. Додати до часнику шпинат, сіль, перець, мускатний горіх, лимонний сік, перемішати, 1-2 хвилини протушкувати все разом.


Підготувати крихту та сир.
У змащені маслом  формочки викласти протушений  зі спеціями шпинат,

зверху - хлібні крихти  і 

тертий сир
Запікати  в попередньо розігрітій до 200-210 ° C духовці близько 10 хвилин.

Смачного!
15

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014