Розсипчастий і дуже смачний плов з індичими хвостиками, які надають плову неповторний смак і аромат.
Потрібно:
- Індичі хвости 500 г
- Цибуля 200 г
- Морква 200 г
- Рис басматі 300 мл
- Приправа для плову 2 ч.л.
- Барбарис сушений 1 ч.л.
- Часник 2-3 головки
- Сіль за смаком
- Кріп свіжий, перцюга за смаком
Індичі м'ясисті хвости помити і ОБОВ'ЯЗКОВО видалити куприкову залозу!!! Розрізати навпіл.
Мультиварку включити на режим "смаження" та смажити індичі хвостики до розтоплення жиру і золотавої скоринки.
Смажити помішуючи 5-7 хвилин.
Переключити мультиварку на режим "плов".
Додати рис,барбарис,сіль та приправу для плову.
Залити обережно водою,близько 900 мл, закрити кришку мультиварки.
За 10 хвилин до закінчення програми "плов" додати вимиті головки часнику і перцюгу.
Подавати плов з індичими хвостами посипавши зеленим кропом.
Дуже смачний бюджетний плов, спробуйте, рекомендую!
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиФото з перцюгами заворожує Пропорції плова ідеальні, як для мене. А морква теж чимось рарітетним нарізана?
ніж народних умільців, на ринку продається мій чоловік каже на нього "хвилястий шпатель"