Сьогодні виставляю обіцяний рецепт з рисовою локшиною, яку отримала у подарунок від Шеф-повара та ТМ"Жменька". Чесно, я навіть не думала, що вийде так смачно, мій чоловік на завтра знов замовив таку смакоту.
Ингредиенты
- рисова локшина 200 г.
- куряче філе 300 г.
- білокачанна капуста зовсім небагато
- часник 3 зубчики
- Для соусу:
- томатна паста 50 мл.
- соєвий соус 10 мл.
- сік з одного лимона
- імбир за смаком
- перець чілі за смаком
- цукор 3 ст. л.
Спочатку готуємо соус. Томатну пасту прогріваємо. Додаємо цукор і соєвий соус. Цукор розчиняється. Імбир нарізати чим дрібніше,додаємо до соусу. Аналогічно з чилі. В кінці доливаємо лимонний сік і даємо соусу охолонути.
Обсмажуємо куряче філе дрібними шматочками без солі і будь-яких спецій.
Дрібно нарізаємо капусту та
Коли попередні два інгредієнта готові, додаємо поступово соус.
Готуємо локшину згідно вказівок на упаковці.
Локшину додаємо до м'яса і обсмажуємо 1 хвилину.Перед подачею до локшини додати подрібнений часник.
Комментарии
следить за комментариямиДуже апетитно! І тарілочка гарненька!
Женя,дякую Дуже задоволена результатом,смачно вийшлоРекомендую спробувати