Солена пряна страва з гарбуза до пісного столу.
Потрібно:
- Гарбуз 500 г
- Борошно 1 скл.
- Паприка,куркума по 1 ч.л.
- Трави: базилік,орегано,майоран,тім'ян по 1 ч.л.
- Розпушувач 1 ч.л.
- Сіль 1-1,5 ч.л.
- Вода, олія
- Кунжут за смаком
Гарбузи цього року...як декоративні))) В мене весь цей гарбуз вагою 500 г.)))
Гарбуз помити,спочаткутонко порізати, а потім почистити, так набагато легше і простіше.
Борошно просіяти, додати всі спеції та перемішати.
Розпушувач можна замінити 0,5 ч.л. соди.
Все добре вимішати.
Влити воду до борошна зі спеціями та замісити густий кляр. Дати пісному кляру постояти 5-10 хвилин.
Кляр має бути такої густоти,щоб добре тримався на овочах. Можна в такому клярі смажити не тільки гарбуз чи
болгарський перець алей інші овочі.
Спеції підбирайте за своїм смаком, обов'язкова позиція-куркума!
Смажити гарбуз на олії з обох боків. З однієї сторони можна посипати кунжутом,на рідке тісто.
Викласти гарбуз в пісному клярі на паперові рушники.
Куштувати можна смажений гарбуз, як гарячим так і холодним.
Смачної Вам ВЕЧЕРІ і з наступаючим РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!!!
Комментарии
следить за комментариямиі тебе з Різдвом!
Яка смаковучненька й гарна страва . З Різдвом!
Дякую! З Різдвом,здоров"я Вам і Вашим родинам!