Маринований буряк - це дуже смачна закуска.
Його можна використовувати як гарнір до м’ясних страв і для приготування вінегретів.
Ингредиенты
- буряк 600-800 г.
- цибулина ріпчаста 2 шт.
- зубчики часнику 1-2 шт.
- пучок петрушки
- Маринад:
- холодна кипячена вода 500 мл.
- цукор 70 г.
- сіль 1 ст. л.
- оцет 9% 100 мл.
- олія 100 мл.
- зерна коріандра 1 ч.л.
Буряки помийте, загорніть у фольгу,запікайте при температурі 180С приблизно годину. Коли буряк охолоне, почистіть його та наріжте кільцями.
Цибулю почистіть та наріжте півкільцями, додайте до буряка.
Туди ж додайте подрібнену петрушку.
Для маринаду всі інгредієнти перемішайте(кипятити нічого не потрібно) і
залийте буряк з цибулею.Поставте в холодильник на добу.
Комментарии
следить за комментариямиТак, це дуже смачно, їм класно прикрашати святкові страви !
Дякую ЖеняО, я щось навіть і не подумала,ним точно можна прикрасити святкові страви, ефектно і корисно
чудова закусочка, і я обожнюю все, що з бурячком)))
Рекомендую, дуже смачний вийшов
Яркая и вкусная закусочка!
Яна,дякую
Люблю маринований буряк
Я також