Ці грибочки можна вживати як окрему страву - закуску, а можна як заправку до салатів.
Ингредиенты
- печериці сирі 500 г.
- гвоздика 4 шт.
- гірчиця звичайна 5 ч.л.
- гірчиця в зернах 3 ч.л.
- лавровий листок 1 шт.
- олія 1 ст. л.
- мед 1/2 ст. л.
- духмяний перець 3 шт.
- сіль 1/2 ч.л.
- оцет 2 ст. л.
- часник (зубці) 2 шт.
Гриби промити. Лавровий листок, перець і гвоздику помістити у посудину з водою,коли закипить - посолити і покласти туди гриби. Варити біля 20 хвилин після цього як закипить вода. Гриби викласти і охолодити.
Для соусу: змішати два види гірчиці,
Заправити соусом грибочки.
Перекласти в баночку, закрити і помістити мінімум на добу в холодильник.
Для конкурсу від ТМ "Жменька"
Комментарии
следить за комментариямиГостренька закуска
Дуже смачна вийшла
Спасибо за рецепт заправки. Я еще добавила морковь
Як приємно, що рецепт пригодився Дякую за фотозвіт Морква смачне доповнення, ще раз дякую за довіру