Морська капуста допомагає знизити холестерин, покращує роботу серцевого м'яза, шлунково-кишкового тракту, а також запобігає виникненню раку кишечника. Регулярне вживання салатів з морської капусти служить профілактикою захворювань щитовидної залози і підвищує захисні сили всього організму в цілому.
Ингредиенты
- морська капуста 200 г.
- велике кисло-солодке яблуко
- квашені огірки 1-2 шт.
- морква 1-2 шт.
- цибуля ріпчаста 1 шт.
- консервований горошок 1 банка
- сіль
- мелений чорний перець
- майонез або олія оливкова
Насамперед слід порізати морську капусту.
Натріть на грубій терці моркву і додайте до капусти.
Наріжте почищене яблуко кубиками та
Наріжте чим дрібніше цибулю та
Наріжте огірок кубиками, додайте до капусти.
Сюди ж висипте горошок, тільки не забудьте злити з нього воду.
Посоліть та поперчіть за смаком. Заправте за смаком майонезом або олією оливковою.
Комментарии
следить за комментариямиЯ цей салат для чоловіка готувала, а він в мене "майонезна душа", мені зараз таких страв тимчасово не можна, а для себе я б точно спробувала з олією. Капусту готову фасовану купила.
мій теж майонез любить,має рецепт на холодильнику під магнітом,сам готує як хоче щось з майонезом
Класно коли чоловік щось готує, в мене максимум це може картоплю начистити і то мені потім її дочищати
готувати -не готує,але допомогти-то допоможе...швиденько салатику нарубати,сир натерти,майонез зробити))))
На жаль терпіти не можу морську капусту, хоч розумію, що вона дуже корисна. Але моя дочка її любить, тому беру собі у КК.
Світлана,дякую
Суцільна користність у салатику
! Я теж не люблю морську капусту (взагалі, мало, хто її любить, я думаю), але треба і все тут
. Треба самій зробити капусту по рецепту Інни. Подивлюсь сьогодні сушену в аптеці.
Я колись її теж не любила, починала із салатів просто із яйцем і так помаленьку навчилася
а я почала любити вже тоді,коли сама почала маринувати з сушеної. В мене вже майже ні один салат не обходиться без неї... ну в зимку,салати майже переважно з капусти білокачаної робимо з морквою,яблуком і морською капустою(я дрібню її в блендері...ну як тут
http://www.chef.com.ua/recepty/zavtraki/salat-z-morskoyu-kapustoyu-9326.html#.WHuicXSg_Dc
і додаю всюди по троху