Спаржева стручкова квасоля запечена в пергаменті у запашній пікантній заправці під сиром пармезан.
Спаржеву квасолю помити, обрізати хвостики та відварити на пару 10 хвилин, занурити у холодну воду та дати стекти воді.
Або бланшувати у воді 5 хвилин.
Cоус-заправка:
- Оливкова олія 2 ст. л.
- Кукурудзяна олія 2 ст. л.
- Соєвий соус 2 ст. л.
- Бальзамічний оцет 1 ст. л.
- Імбир свіжий 1 ст. л.
- Часник 3 зубч.
- Гірчиця в зернах 1 ч.л.
- Орегано 1 ч.л.
- Перець чилі 1/3 стручка
Мілко подрібнити імбир, часник та перець чилі. Змішати всі інгредієнти для заправки.
Викласти спаржеву стручкову квасолю на подвійний пергамент, по дві гарних жмені, закрутити кінчики.
Полити спаржеву квасолю заправкою
Запікати спаржеву квасолю у пергаменті при 180 град. на верхньому і нижньому нагріві 15-20 хвилин.
Дістати дечко із запеченою спаржевою квасолею у пергаменті
Посипати тертим пармезаном та запікати у духовці ще 5 хвилин.
Подавати запечену спаржеву стручкову квасолю у запашній пікантній заправці під пармезаном виклавши пергаментну тарілочку на блюдо. Можна посипати зеленню. Смакота!
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиТакое изысканное блюдо получилось!
даже очень
Я думаю, что это очень вкусно.
Я думаю, что это очень вкусно!
Очень,я обожаю спаржевую фасоль
И коряжка с кошачьей мордочкой... как всё тонко подобрано. Очень красивая композиция, Иннуш!
Спасибо,Дорогая! Где ты там чего разглядела в коряжке? Эта коряжка выужена мной из р.Днестр, вымыта и т.д. 20 лет тому, вонючая была... муж ругался, но я ее всетаки забрала и до путя довела
Смакота
Смачна та яскрава страва
так і є,дякую Оксанка!