Квашена капуста з айвою і яблуками

Автор: richinna 29 Декабря 2016
Квашена капуста з айвою і яблуками
Зробимо капусту ще більш кориснішою і цікавішою з айвою і яблуками? 

Потрібно на 2 банки х 1,5л:

  • Капуста білокачанна 2-2,5 кг
  • Морква 200 г
  • Айва 3 шт.
  • Яблуко 4 шт.
  • Лаврове листя,перець чорний горошком,перець духмяний за смаком
  • Вода 1,5 л
  • Сіль(без верху) 4 ст. л.
  • Цукор(без верху) 2 ст. л.
Воду закип'ятити, додати сіль та цукор,розчинити у воді та дати остигнути.

Капусту нашаткувати. Моркву натерти на тертушці з великими вічками. Додати перці та лаврове листя,вимішати.
Айву разом з шкіркою порізати на скибочки і замочити у воді з лимоним соком,щоб не темніла.
Яблука теж нарізати скибочками.
Викладати шарами в банки айву
чергуючи з капустою
та яблуками
Заповнити банки до верху та залити розсолом. 
Накрити марлею та дати капусті скваситися при кімнатній температурі 3-5 днів, кожен день штрикаючи дерев'яною паличкою,щоб виходило повітря. 
Зберігати квашену капусту з айвою і яблуками в холоді. 

Смачного!
40

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Zmeychka 29 Декабря 2016
# 0

У меня уже прижилась твоя капуста с перцем теперь будем пробовать с яблоками!

richinna 29 Декабря 2016
# 0

konfairy 29 Декабря 2016
# 0

И у меня тоже! А вот с айвой у нас напряженка! У меня только маленькая дикая замороженная! С яблоками я пробовала — очень вкусно!

richinna 29 Декабря 2016
# 0

gutka 29 Декабря 2016
# 0

Дуже люблю квашену капусту, також готую в банках по мірі споживання (зазвичай традиційно, тільки капуста і зовсім трішки моркви, їнколи додаю хрін). Спробую з яблуками, та от айви у нас не знайти, нажаль.

richinna 29 Декабря 2016
# 0

Я з хріном тільки ту роблю,що і з буряком по-грузинськи 
http://www.chef.com.ua/recepty/Zakuski/kapusta-po-gruzinski-z-hrinom-9564.html#.WGUdtnSg_Dc

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014