Салат "Гурман"

Автор: richinna 16 Декабря 2017
Салат \
Смачний і ситний салат з язиком, який підійде для святкового столу. 
Цей салат буде мати різний смак від того, як його нарізати кубиком чи соломкою, та від того,чим заправити- сметаною чи майонезом.

Потрібно:

  • Язик відварений 300 г
  • Печериці свіжі 200 г
  • Сир з горіхами 150 г
  • Яйце куряче(варене) 4 шт.
  • Огірок квашений 4-5 шт.
  • Зелена цибуля 1/2 в'язочки
  • Сметана або майонез для заправки салату.
  • Сіль,перець за смаком
Печериці порізати на 4-6 частин. 
Сковороду нагріти на вогні та додати в суху сковороду печериці, чуть присолити і смажити без олії помішуючи,доки печериці не пустять чуть сік і не змінять колір. Це займе 2-3 хвилини. Остудити.
Яйця,сир з горіхами,язиі квашені огірки нарізати кубиком. На дно тарілки викласти зелену подрібнену цибулю, всередині викласти сметаниу чи майонез.  Навколо заправки викласти всі інгредієнти. 
Прикрасити салат з язиком "Гурман" оливками. 
Можна також додати до салату з язиком порізані оливки чи маслини.  


Смачних і веселих Свят!
30

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 16 Декабря 2017
# 0

Супер! Мені останнім часом теж подобається сир з горіхами у салатах! І подача шикарна! Доречі, ти права — смак салатів дуже залежить від нарізки! 100%! Перевірено на "Будапешті", "Олів'є" та шубі!

richinna 17 Декабря 2017
# 0

Що це за Будапешт?  я такого не знаю

konfairy 17 Декабря 2017
# 0

Знаєш. Може назва інша, здається тут є такий салат. Язик, перець солодкий, помидори, цибуля. Заправка — яка кому заманеться Я готую з "цезарьскою" грудкою (не часто попадається язик), інколи додаю смажених сухариків (чорних або білих). Але головне порізати так, щоб відчувати смак кожної складової, щоб можна було наколоти на вилку шматочок, а не павутиння з перця та цибулі на тарільці, як нам подали колись у одному закладі. Твій салат у мене вже в меню!

richinna 17 Декабря 2017
# 0

у нас частіше попадається свинний язик ніж яловичий, але я великої різниці  в салаті не бачу... з свинного жирніший бульйон тільки виходить

konfairy 17 Декабря 2017
# 0

Він і вариться швидше, і ніжніший, як для мене

Oksana_sadova 16 Декабря 2017
# 0

Дуже смачний салат

richinna 17 Декабря 2017
# 0

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014