Ідея оформлення, думаю буде цікава сім'ям з дітками) Поексперементувала я на цей раз з пострадянським салатом "Олів'є" і зробила його з червоною рибою, ну і як завжди щось додала, щось відняла... досить цікавий і смачний салатик вийшов.
Потрібно:
- Картопля варена 1 шт.
- Кукурудза 5 ст. л.
- Огірок свіжий 1 шт.
- Огірок квашений 2 шт.
- Яйце куряче варене 3 шт.
- Сьомга слабосолена 120 г.
- Цибуля зелена або мікрогрін цибулі 20 г.
- Морква напівзварена ( маленька): 1 шт.
Картоплю нарізати кубиком, додати кукурудзу (замінила горошок), свіжий огірок нарізаний кубиком.
Моркву теж порізати кубиком.
Морква смачніша коли вона напівварена.
Також порізати кубиком квашені огірки.
Так, огірок додала і свіжий і квашений, дуже цікаве поєднання.
Також додати порізані жовтки яєць, заправити домашнім майонезом вимішати і додати порізану червону рибу.
Але, спочатку вирізати з слайсів сьомги вушка,п'ятачок і хвостик. Салат щільно викласти напівкулею, натерти зверху яєчний білок.
Викласти рильце, вушка і хвостик, з оливок чи маслин зробити очі, ноздрі...
Якщо Ви робите салат з вареною ковбасою, то і прикраса з ковбаси.
Посипати по краю цибулькою.
З Наступаючим роком Порося, гарних і веселих Свят!
Комментарии
следить за комментариями