Цей салат дуже популярний в Європі та Америці. Основний його інгредієнт — капуста, а родзинкою і відмінною рисою є заправка з ніжним, пряним, злегка вершковим смаком. У цьому салаті присутні 2 види капусти: біло- і червонокачанна. Про властивості білокачанної знають все і часто використовують в кулінарії, а ось червону незаслужено обходять стороною. Червонокачанна капуста зберігає в собі в рази більше мінералів, заліза і кальцію, так само в рази перевищує кількість вітаміну С.
В інтернеті можна знайти дуже багато варіантів цього салату, я вибрала цей варіант і непрогадала, бо це дуже і дуже смачно.
В інтернеті можна знайти дуже багато варіантів цього салату, я вибрала цей варіант і непрогадала, бо це дуже і дуже смачно.
Комментарии
следить за комментариямиЗнаю,що червона капуста корисна але не дуже мої її полюбляють через її жорсткість, тай купити її зараз можна все рідше. А якщо додати до заправки ще подрібнену морську капусту,салатик вийде просто бомба в усіх смислах Якось приготую,як тільки натраплю на червону капусту
з морською капустою не куштувала, при нагоді спробую
щось тіпа такого,непомітної добавки http://www.chef.com.ua/recepty/Salat/salat-dvi-kapusti-abo-salat-z-morskoyu-ta-pekinskoyu-kapustoyu-5267.html#.V8156zFkjDd
Огромное спасибо за данный салат! Последний раз пробовал его когда жил в Италии! Жене очень сильно нравился, на каждом празднике его готовит!)
На здоров"я! Дуже приємно, шо рецепти комусь потрібніЄ дуже багато варіантів цього салату, додають моркву, родзинки і т.д., але родзинкою цього салату є заправка.Досить часто його готую.
Вопрос, есть у меня винный уксус но только красный, подойдет такой?
Можна, але буде відрізнятися на смак, як для мене яблучний і білий винний більш мякші на смак, але це моя думка, вам можливо сподобається, спробуйте
Дякую за відповідь)