Дуже соковитий, легкий та корисний салат (люблю бурячок). Рецепт із кулінарної книги "Здоровые рецепты доктора Ионовой"
Буряк і яблуко стерти на грубій терці. Змішати в глибокій тарілці.
Приготувати соус-заправку: сік з одного апельсина змішати з тертим хроном, соком лимону, додати олію(не рафіновану), сіль і перець.
Залити соусом буряк з яблуком та залишити на 30 хвилин.
Насіння кунжуту підсмажити на сухій сковорідці.
Листям салату чи пекінської капусти вистелити порційну тарілку, на листя зверху викласти салат і посипати теплим кунжутом. Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиТакий свіжий та легкий салат)
Обов’язково спробую
Дякую, Катюша
рекомендую, салатик дуже соковитий)