Салат з черемші та редиски

Автор: Oksana_sadova 8 Февраля 2017
Салат з черемші та редиски
Весняний салат, так хочеться вже  яскравих вітамінних салатів!

Ингредиенты

  • редиска 1 пучок
  • черемша 1 пучок
  • огірки 1 шт.
  • яйця 3 шт.
  • сметана 3 ст. л.
  • сіль
  • мелений чорний перець
Черемшу помити, обсушити і нарізати.
Редиску і огірок помити і нарізати півкільцями.
Відварені яйця крупно нарізати.
Всі інгредієнти скласти в салатницю, посолити і поперчити.
Заправити сметаною і перемішати.
Смачного!
40

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
gutka 8 Февраля 2017
# 0

Мені вже також дуже хочеться весни, на підвіконні є трішки зелені, а от черемшу не їла ще жодного разу.

Oksana_sadova 8 Февраля 2017
# 0

В нас знов так засипало снігом, я думала що вже не буде, так хочеться сонечка та тепла.   Черемша має  цікавий смак, часниковий запах, як тільки зійде сніг, в нас на базарах дуже багато її продають за копійки, але її не всім  можна вживати, потрібно бути дуже обережною

gutka 8 Февраля 2017
# 0

я бачила на базарі і в нас, але чомусь завжди боялась купувати....

Oksana_sadova 8 Февраля 2017
# 0

Я перший раз спробувала черемшу  коли познайомилася з чоловіком, бо в мене дома її ніколи не готували і це для мене була новинка, а чоловік в мене дуже її любить

konfairy 8 Февраля 2017
# 0

У нас -17 і вітер, і сніг поскрипує під ногами, а у тебе весна на тарілці! Як по мені, черемша має більш часниковий аромат ніж сам часник. Але це перша весняна зелень! Треба посіяти редиску на підвіконні у якості експеріменту!

Oksana_sadova 8 Февраля 2017
# 0

Це в мене фото з минулого року На рахунок часникового аромату згідна, тому вона і є на любителя і от ще раз наголошу, перед тим як її  вживати потрібно про неї прочитати, бо дуже багатьом вона не підходить( за станом здоров"я)

konfairy 8 Февраля 2017
# 0

Ой, Оксан, у мене просто слюнки течуть, як дивлюсь на твій салат

Oksana_sadova 8 Февраля 2017
# 0

richinna 8 Февраля 2017
# 0

Саме головне щодо черемші- ЇЇ можна вживати тільки в дуже молодому стані,тоді коли вона тільки вилазить із землі,як проліски, щоб листя ще було світлого кольору і скручене в трубочку. На базарі часто продають перезрівшу з розпущеним листям, і вона вже має всередині стовбур з якого розпуститься квітка, це вже небеспечна черемша для організму.  В лісі її навесні дуже багато і на городі у моєї мами

gutka 8 Февраля 2017
# 0

ну от що мене застерігало від покупки....

richinna 8 Февраля 2017
# 0

листя зверху ще має бути закручене в таку білу плівочку до середини вибір навесні черемші великий,але ту що пригодна для їжі можна знайти,зазвичай вона дорожча і є на ринку три-пять днів

konfairy 9 Февраля 2017
# 0

Спасибо, Иннушик, это и правда, очень ценно! Я не обращала внимание на вид этой черемши — зелень и есть зелень, да ещё самая первая и "дикая". Но мне она не нравилась из-за резкого чесночного запаха в салате. Я вообще предпочитаю в салат добавлять зеленые "перышки" молодого чеснока (у нас он сам насеивается и тоненький такой растет). А черемша продается, как щавель, уже широколистая. Интересно, у нас в лесу она растёт — надо проверить весной.

richinna 9 Февраля 2017
# 0

если растет,откопай и посади себе на грядке или даже под деревом каким-то,она насеется и будешь иметь свою. У моей мамы под ежевикой растет И помни,что ее также добавляют как дополнение к салату,вместо зелени... как добавляешь укроп,петрушку или лук зеленый, или тот же зеленый чеснок. 
В пирогах можно и в качестве основной массы для начинки использовать, она теряет острый вкус при термообработке. 
типа такого
https://www.chef.com.ua/recepty/velikiy-post/postnyj-drozhzhevoj-pirog-s-gribami-i-cheremshoj-5717.html#.WJxccXSg_Dc
или маленьких пирожков с яйцом и черемшой...

konfairy 9 Февраля 2017
# 0

Oksana_sadova 9 Февраля 2017
# 0

Дякую,Інна,за цікаву та потрібну інформацію

richinna 9 Февраля 2017
# +1

На Здоров'я,Оксаночка!

Zmeychka 10 Марта 2017
# 0

Так по-весеннему! 

Oksana_sadova 10 Марта 2017
# 0

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

баклажаны баклажаны с сыром баклажаны с фаршем в духовке блюда из свеклы бутерброд видео видео рецепт видео рецепты видеорецепт вкусно грибы жареная картошка жареные баклажаны жареные кабачки завтрак закуска запеканка запеканка из кабачков запеканка из куриной печени из кабачков из свеклы кабачек кабачки кабачки в духовке кабачки под сыром кабачки рецепты кабачковая запеканка кабачок капуста картофельная лепешка картошка котлеты коул слоу куриная грудка куриная печень куриное филе курица курка молодая капуста овочі овощи огурцы омлет печень помидоры редис рецепт рецепты из свеклы рулет из лаваша с сыром рыба салат салат из свеклы салат коул слоу салат со свеклой свекла свиний стейк сендвич синие стейк стейк из свинины стейк на ксточц суп сэндвич сэндвич с яйцами твердый сыр хот дог хот-дог чиабатта шампиньоны яичница
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014