В мене чоловік великий любитель страв з квасолі, коли знайшла цей рецепт в журналі "Люблю готовить" (який отримала в подарунок від Шеф-Повара) зразу вирішила його приготувати, бо він смачний та корисний.
Ингредиенты
- червона квасоля відварена 300 г.
- відварена мясо ( в мене свинина) 300 г.
- цибулина ріпчаста 1 шт.
- болгарський червоний перець 1 шт.
- перець-чілі 1/2 шт.
- грецькі горіхи 50 г.
- кінза 1 пучок
- перець та сіль
- оливкова олія 4 ст. л.
- винний оцет 1 ст. л.
В салатничку викладаємо відварену квасолю, нарізаний соломкою болгарський перець, дрібно нарізаний перець-чілі та
нарізану півкільцями цибулю,
подрібнені горіхи. Додаємо сіль та перець. Перемішуємо.
Для заправки перемішуємо оцет та олію.
Поливаємо салат заправкою та перемішуємо.
Комментарии
следить за комментариями