Корисний та легкий, вітамінний салат.
Потрібно:
- Руккола
- Печінка тріски
- Сир фета
- Мікрозелень буряка
- Пророщений соняшник
- Пророщена зелена гречка
Рукколу помити і викласти на блюдо. Зверху викласти кусочки фети та печінки тріски.
Посипати салат проростками зеленої гречки та соняшника.
На маслі з печінки тріски замішати заправку із зерновою гірчицею, медом, соком лимону. Полити салат і посипати мікрозеленню буряка.
Подавати салат з рукколою, печінкою тріски, пророщеними зернами і мікрозеленню буряка одразу!
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиПо- весеннему яркий и аппетитный салат.
Смакота
Суперский салат!
Дякую, дівчата!