Риба смажена і маринована

Автор: richinna 7 Февраля 2016
Риба смажена і маринована
Саме так,Ви правильно зрозуміли! Спочатку риба смажиться, а потім маринується!!! 
Дуже смачна і цікава на смак смажена маринована риба, яка подається холодною і таку закуску потрібно готувати напередодні свята. 

Потрібно:

  • Риба морська(або філе) 500 г
  • Борошно 3-4 ст. л.
  • Олія для смаження
  • Спеції для риби або сіль,перець за смаком
Рибу порізати на порційні куски, приправити спеціями. 
В мене морожений Хек, також можна брати філе морської риби і навіть річкову рибу.
Панірувати рибу в борошні та смажити з обох боків до готовності та скоринки.  

Скласти в посуду в якій буде маринуватися смажена риба,бажано щоб риба була викладена в один шар.

Маринад:

  • Оцет(рисовий,винний або яблучний) 120 мл
  • Цукор з верхом 1 ст. л.
  • Сіль 1/3-1/2 ч.л.
  • Перець горошком духм'яний, чорний по 5-6 шт.
  • Лаврове листя 2 шт.
  • Коріандр в зернах 1/2 ч.л.
  • Часник 3-5 зубчиків
  • Імбир свіжий 2-3 см
Оцет, я брала рисовий він самий м'якший, налити в каструльку, додати цукор,сіль,перці,лаврове листя і коріандр. 
На маленькому вогні прогріти спеції в оцеті,довести майже до кипіння. 
Додати порізаний свіжий імбир (можна замінити порошком імбиря) та розчавлений часник.
Дати маринаду для смаженої риби закипіти і відразу зняти з вогню...
...та залити гарячим маринадом смажену рибу. 
Накрити посуду з смаженим хеком в маринаді кришкою, дати остигнути при кімнатній температурі. 
Перевернути рибу в маринаді на інший бік та сховати в холодильник мінімум на 1 добу.  
За добу риба вбере в себе весь маринад.
Через добу смажену і мариновану рибу подавати холодною, можна прикрасити маринованим імбирем








Зберігається смажена, а потім маринована риба в холодильнику 4-5 днів. 








Смачного!
30

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
gutka 8 Февраля 2016
# 0

смачно)))я так готую оселедець свіжоморожений.

richinna 8 Февраля 2016
# 0

От що-що, а оселедець смажений ще ныколи не пробувала

gutka 9 Февраля 2016
# 0

приготую і зроблю фото)))

richinna 9 Февраля 2016
# 0

ок!

konfairy 8 Февраля 2016
# 0

Привет всем! Как у вас тут всё вкусно! Ничего, вот освобожусь через недельку...! Такого я ещё не встречала, приготовлю-ка я так скумбрию папе на день рождения...хотя, жарить её...что-то вьетнамское выйдет, лучше филе какое-то взять. 

richinna 8 Февраля 2016
# 0

Лучше конечно филе взять без косточек, но мне очень уже-бегом захотелось попробовать так что я из того что было замариновала))) Еще ее можно мариновать,если после застолья остается жареная рыба, холодная и подогретая она уже "не то пальто", а вот маринованая будет в самый раз!

Джон 7 Апреля 16:28
# 0

Круто 

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014