Добре смакує, з печінки тріски салат-намазанка, з канапками житнього хліба підсмаженими або підсушеними в духовці.
Потрібно:
- Яйце куряче варене 6 шт.
- Печінка тріски консервована 1 бан.
- Гірчиця зернова 1 ст. л.
- Зелена цибуля 1/2 в'язочки
- Помідора 1-2 шт.
- Сіль,перець за смаком
Печінку тріски разом з олією розчавити виделкою.
Додати порізані кубиком яйця та помідору.
Додати до намазанки зернову гірчицю.
Подрібнену зелену цибулю та перемішати салат.
Шматочки житнього хліба підсмажити на сковороді або підсушити в духовці.
Намастити канапки салатом-намазанкою з печінкою тріски.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиГарні канапки.
Саме з житнім хлібом або домашнім! Ой, це той помидор?. А справжніх ще довго чекати...Але у мене є кетча по-славутськи, то ж спробую додати трошечки.
Вкусная намазочка! Печень трески с помидоркой очень хорошее сочетание
Увидела эти бутерброды сейчас, когда в магазин бежать уже поздно, а попробовать очень хочется! Пришлось заменить лук на укроп, а печень трески на тунца Попробую потом и правильные ингредиенты, но даже так ооооочень вкусно!!!! Спасибо огромное!
Кого-то это мне очень напоминает...