Приготування:
1. З яйця, молока і борошна приготувати тісто для млинців. Випекти 4 млинці. Дати їм охолонути.
2. Варений буряк і часник очистити. Буряк натерти на велику терку, часник подрібнити. Змішати буряк з часником і 1,5-2 ст. л. майонезу.
3. Варені моркву та яйця очистити, натерти на велику терку.
4. Цибулю очистити та подібнити. Філе оселедця нарізати невеликими кубиками. З’єднати цибулю, філе, 1/2-1 ст. л. майонезу, перемішати.
5. Викласти на тарілку шарами: моркву (змастити майонезом) - оселедця з цибулею - яйця - (змастити майонезом).
6. Змастити млинці буряковую массою, загорнути рулетами і нарізати рулетиками-"трояндами" товщиною приблизно 2,5 см.
7. Викласти "троянди" з млинців по колу на салат. Прикрасити страву зеленню петрушки.
Комментарии
следить за комментариямиЗдорово.