Пропоную сьогодні приготувати дуже смачну солену рибу.
Ингредиенты
- скумбрія (вагою 600-700г) 2 шт.
- сіль 1 ст. л.
- часник
- перець духмяний мелений
- зерна гірчиці 1/2 ч.л.
- лавровий листок
Рибу розморозити, відрізати голову, хвіст.Розрізати не по животу, як ми звикли, а по спині.Таким чином зберігається жир риби, що знаходиться саме в животі. Витягнути через розріз хребет.Рибу промити.
Розкласти філе , посипати спеціями та часником порізаним на пластини.Скласти філе до купи та рибу двічі, загорнути в харчову плівку або в пакет целофановий, і на добу в морозильну камеру.
Смачного!
Таку рибку можна досить довго зберігати в морозильній камері, коли потрібно просто викласти її і розморозити перед вживанням.
Комментарии
следить за комментариямиВже давно готую так рибу, один з моїх улюблених рецептів http://www.chef.com.ua/recepty/Seledka/seld-solenaya-s-chesnokom-2567.html#.WEAbwHSg_Dc
Дякую, тепер і мій улюблений рецепт з оселедця, він мені більше смакує.
На здоров'я!