Судак в сметанному маринаді і клярі

Автор: richinna 12 Ноября 2016
Судак в сметанному маринаді і клярі
Смажений ніжний судак, який тане у роті... 
Сметанний маринад, який робить судака дуже соковитим і ніжним, також слугує кляром..т.т. безвідходне виробництво...все просто і смачно, читаємо далі в деталях..)))

Потрібно:

  • Судак 600 г
  • Сметана 1,5 ст. л.
  • Часник 3 зубч.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Марокканська суміш спецій за смаком
  • Сіль 1/2 ч.л.
  • Сік лимону 1 ч.л.
  • Паприка(сушена підкопчена) 1/2 ч.л.
  • Борошно 4 ст. л.
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Базилікова сіль 1 ч.л.
  • Олія для смаження
Рибу посистити та розрізати судака на порційні кусочки.
Часник подрібнити з сіллю та марокканською сумішшю спецій.
Додати до сметани,влити сік лимону та посипати паприкою,все перемішати.
Додати маринад до порізаного судака  та залишити рибу в маринаді мінімум на 2 години.
В торбинці змішати борошно з базиліковою сіллю.
Витягти судака з маринаду та кинути у торбинку з борошном.
До залишків маринаду додати куряче яйце і добре збити.
Додати до кляру зі сметани і курячого яйця припудрену в борошні рибу та легенько вимішати(підкинути декілька раз) щоб кляр покрив куски судака.
Смажити судака в сметанному клярі на олії до золотавої скоринки з усіх боків. 

Виходить смачний,ніжний та соковитий судак в сметанному маринаді і клярі. Тепер буду смажити судака тільки так!  
Спробуйте і Ви! 


Смачного!
45

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 12 Ноября 2016
# 0

!!!!! Ну, просто слов нет! Супер, Иннуш!

richinna 12 Ноября 2016
# 0

Спасибо,Дорогая!

konfairy 12 Ноября 2016
# 0

Я извиняюся, забыла спросить, а шо, у вас и судаки ловятся

richinna 12 Ноября 2016
# 0

ну да! река Днестр всетаки окунь,судак,сом,щука,жерех,бычки из хищных, ну и лящ,подлящ,карась,карп,плотва, и т.л. из белой рыбы 
Правда из 17-ти словленых судаков 15 шт. отпустил)))))

konfairy 13 Ноября 2016
# 0

Как, и у тебя тоже так бывает? Вот, странные они, эти рыбаки!

konfairy 13 Ноября 2016
# 0

Да, забыла я, что у тебя Днестр рядом...

richinna 13 Ноября 2016
# 0

Oksana_sadova 12 Ноября 2016
# 0

Дуже апетитна рибка 

richinna 12 Ноября 2016
# 0

Дякую,Оксанка! Рекомендую!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014