Смажений ніжний судак, який тане у роті...
Сметанний маринад, який робить судака дуже соковитим і ніжним, також слугує кляром..т.т. безвідходне виробництво...все просто і смачно, читаємо далі в деталях..)))
Потрібно:
- Судак 600 г
- Сметана 1,5 ст. л.
- Часник 3 зубч.
- Перець чорний мелений за смаком
- Марокканська суміш спецій за смаком
- Сіль 1/2 ч.л.
- Сік лимону 1 ч.л.
- Паприка(сушена підкопчена) 1/2 ч.л.
- Борошно 4 ст. л.
- Яйце куряче 1 шт.
- Базилікова сіль 1 ч.л.
- Олія для смаження
Додати до сметани,влити сік лимону та посипати паприкою,все перемішати.
Додати маринад до порізаного судака та залишити рибу в маринаді мінімум на 2 години.
Витягти судака з маринаду та кинути у торбинку з борошном.
До залишків маринаду додати куряче яйце і добре збити.
Додати до кляру зі сметани і курячого яйця припудрену в борошні рибу та легенько вимішати(підкинути декілька раз) щоб кляр покрив куски судака.
Смажити судака в сметанному клярі на олії до золотавої скоринки з усіх боків.
Виходить смачний,ніжний та соковитий судак в сметанному маринаді і клярі. Тепер буду смажити судака тільки так!
Спробуйте і Ви!
Смачного!
Комментарии
следить за комментариями!!!!! Ну, просто слов нет! Супер, Иннуш!
Спасибо,Дорогая!
Я извиняюся, забыла спросить, а шо, у вас и судаки ловятся?
ну да! река Днестр всетаки окунь,судак,сом,щука,жерех,бычки из хищных, ну и лящ,подлящ,карась,карп,плотва, и т.л. из белой рыбы
Правда из 17-ти словленых судаков 15 шт. отпустил)))))
Как, и у тебя тоже так бывает? Вот, странные они, эти рыбаки!
Да, забыла я, что у тебя Днестр рядом...
Дуже апетитна рибка
Дякую,Оксанка! Рекомендую!