В окремій каструлі довести до кипіння 1 л води і додати дрібку харчової соди (на кінчику ножа), занурити розібрані на суцвіття гілочки броколі на 1 хвилину.
Витягти броколі з окропу, остудити і розрізати навпіл велике суцвіття.
Це потрібно зробити для яскравого кольору броколі і прозорого бульйону.
Куряче філе помити, довести до кипіння, варити 1 хвилину, злити воду, вимити каструлю і курятину.
В каструлю покласти очищені моркву, цибулю і куряче філе, перці горошком і лавровий лист.
Влити 2 л води і варити бульйон 7-8 хвилин.
Дістати з каструлі моркву і курятину, бульйон процідити, що залишилось викинути.
Бульйон повернути на вогонь, додати порізані кубиком моркву і курятину, варити 2 хвилини.
Додати нарізані пластинами печериці, броколі, сіль і вершкове масло. Варити ще 1-2 хвилини.
Подавати фітнес-суп посипавши свіжою зеленню петрушки чи кропу, що кому до смаку, і з житніми хлібцями.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиДякую за смачний рецепт!
Дуже смачно і яскраво виглядає.