Проста, смачна, ситна страва.Спробуйте, це дуже смачно!
Ингредиенты
- філе куряче 300 г.
- цибуля ріпчаста 1 шт.
- сік томатний 200 мл.
- капуста білокачанна 250 г.
- сочевиця зелена 150 г.
- вода або бульйон 2500 мл.
- сіль
- мелений чорний перець
- олія
Сочевицю (готувала з зеленої) промити і замочити на пару годин у холодній воді (я замочувала на ніч)
Цибулю нарізати півкільцями. У каструлі розігріти олію та і обсмажити цибулю до м'якості.
Куряче філе нарізати невеликими шматочками і викласти його до цибулі.Обсмажувати на середньому вогні, поки м'ясо не побіліє, постійно помішуючи три хвилини.
Влити в каструлю томатний сік, накрити кришкою і тушкувати хвилин 5.
Додати нарізану капусту, накрити кришкою і тушкувати на середньому вогні 10-12 хвилин (до напівготовності капусти)
Влити гарячу воду (бульйон), довести до кипіння, додати сочевицю. (Попередньо сочевицю промити).
Приправити суп спеціями, посолити, поперчити за смаком. Варити суп до готовності сочевиці,
Зняти з вогню, накрити кришкою і дати настоятися півгодини.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиЩе одна страва, яка не перестає дивувати своїм різноманіттям! Думаю, це дуже смачно! Та ще й така гарненька мисочка!
Дякую,ЖеняВийшло дуже смачно Маю дуже багато посуди , а пройти біля такої красоти не змогла, поповнила свою колекцію такою супницею
А я завжди вважала.що капусняк готується з квашеною капустою. Цікаво!
В нас теж готують капусняк тільки з квашеної капусти , а тут знайшла цей рецепт в неті з такою назвою, дуже зацікавив і вирішила приготувати, дуже смачно вийшло
І у нас з квашеною, а ще й з пшоном! Тому цікаво спробувати! З посудом у мене теж саме — "Тримайте мене за руки!!!!" У мене ще від бабусь багато залишилося, але інколи не можна втриматися. Як казала наша Інна, мені краще нова тарілка, ніж сукня!