Цибулю та часник почистити,
цибулю порізати,
викласти на фольгу,
посолити сіллю з травами
та полити олією.
Кабачки,картоплю та моркву почистити,
порізати та поставити варити
у 2-х літрах води.
Томати,перець та часник з цибулею
запекти під грилем 20 хвилин.
Хліб порізати кубиками.
Лимонний сік збити з цукром та скропити ним хліб,дати просочитися.
На дно дека вилити олію, висипати кубики хліба посолити та перемішати, щоб олія просочила хліб.
Запікати 7 хвилин під грилем, декілька разів підкидаючи.
Сухарики мають бути з хрусткою скоринкою та м'якими в середині.
Комментарии
следить за комментариямиЭх, горяченького отведала бы.. А гренки как кстати! ММмм
Сваргань,не поленись,30 мин. работы а запах вкуснятины на всю квартиру,я ароматом этого супчика своих на выходных разбудила,правда ближе к обеду
а сегодня у меня- мясная соляночка
Попробуйте делать сухарики из тостового хлеба.. (у нас "львовский")... сахара в нем достаточно, используем как в супы так и в салат Цезарь.
Обычно сухарики делаю из того хлеба,что есть в доме! Но с тобой согласна,т.к. из такого хлеба они получаются очень нежными и воздушными