Бездріжджова паляниця замість хліба, смачна та запашна випічка,за смаком нагадує сирники.
На дві паляниці діаметром 24 см
- Сир(творог) 300 г
- Олія нерафінована 50 мл
- Молоко 150 мл
- яйце куряче 1 шт.
- борошно 2,5-3 склянки
- розпушувач для тіста 2 ч.л.
- цукор 2 ч.л.
- сіль 1 ч.л.
- суміш спецій (гвоздика, мускатний горіх, духмяний перець, чорний перець, пластівці червоного перцю) 1 ч.л.
Змішати молоко з олією та додати до кисломолочного сиру.
Перетерти сир з молоком,олією,цукром,сіллю та спеціями- ногою блендера до однорідної маси.
Борошно просіяти та перемішати з
розпушувачем для тіста.
Додати яйце,сирну масу та замісити м'яке тісто.
Тісто буде липнути до рук,використовуйте муку на підсипку або олію.
Розділити тісто для сирної паляниці на дві частини.
Розім'яти тісто пальцями в круг діаметром Вашої форми.
Випікати паляницю при температурі 200 град. 20 хвилин до золотистого кольору.
Я ще присипала сирну паляницю зверху пармезановою пудрою.
Ароматна та запашна сирна паляниця з кисломолочного сиру без дріжджів, замінить Вам хліб та буде смакувати як з супом, так і гарніром, тай і з чаєм чи молоком.
Комментарии
следить за комментариямиспасибо большое за рецепт!!! я немного больше добавила масла, поэтому хлебушек плохо поднялся. но все равно очень вкусно!
На здоровье!
Нужно будет обязательно попробовать